PIM-ŠPED doo
Čifluk bb
70270 Šipovo
tel/fax:
00 387 50 372-384
mobtel:
00 387 65 546-521
e-mail:
pimsped@yahoo.com
O nama

     Registrovani u sudu od 1993. godine i prvobitna naša djelatnost bila je transport robe. Rječ je o firmi s dugogodišnjom porodičnom tradicijom u popravci motornih vozila. S popravkom motornih vozila kao osnovnom djelatnošću krećemo 2002. godine, i to malim kontejnerom površine 18m2 gdje smo drzali alat i opremu. Radom i unapređivanjem poslovanja, danas smo došli do servisnog objekata površine od oko 600 m2. Opremljeni smo alatom i mašinama za obradu metala i ispitivanje hidraulike, kao i mašinom za izradu svih vrsta hidraulčinih crijeva, visokog i niskog pritiska.

    Uspješno vršimo nadgradnje kamionskih dizalica, šumskih dizalica i hidrauličnih platformi, kao i kiper sanduka, kiper prikolica, podizača kontejnera, kao i dodatne hidraulične opreme. Takođe se bavimo i presjecanjem i nadogradnjom šasija kamiona, zamjenom diferencijala, popavkom svih vrsta mjenjača i motora.

    Trudimo se da u što kraćem vremenskom roku pružimo što kvalitetniju uslugu uz garancije za navedene radove. Cilj nam je kompletna kvalitetna usluga na jednom mjestu- od mehanike, hidraulike, pneumatike i bravarije, pa do kompjuterske dijagnostike i djelova za teretna vozila. Dakle, kompletiranje svih djelatnosti potrebnih za održavanje teretnih motornih vozila.